• LA CIUTAT DEL LLIRI ROIG FLORENCIA O LA IL·LUSTRE FOLLIA

    FLORENCIA O LA IL·LUSTRE FOLLIA DELS MEDICI

    JOSEP VALLS BRAU EDICIONS Ref. 9788495946669 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La infortunada recerca d'una placa sobre el Ponte Vecchio, amb un vers de Dante Alighieri gravat en ella, confirma a l'autor una sospita que el té amoïnat: Josep Pla, amic personal, s'equivocava en determinades coses quan l'hi parlava amb entusiasme sobre Florència.Aquest fet serà el punt de partid...
    Dimensions: 220 x 150 x 16 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95946-66-9
    • Data d'edició : 01/06/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JOSEP VALLS
    • Nº de pàgines : 244
    • Col·lecció : ULYSSUS
    • Nº de col·lecció : 6
    La infortunada recerca d'una placa sobre el Ponte Vecchio, amb un vers de Dante Alighieri gravat en ella, confirma a l'autor una sospita que el té amoïnat: Josep Pla, amic personal, s'equivocava en determinades coses quan l'hi parlava amb entusiasme sobre Florència.

    Aquest fet serà el punt de partida del seu viatge a la capital Toscana. Un viatge que li servirà a Josep Valls per descriure'ns el seu profund coneixement de la ciutat i el seu amor vers una Florència que va marcar una nova era a Occident: el Renaixement.

    De Gaziel a Pla, del viatgers francesos del segle XIX (Stendhal, Lamartine, els germans Goncourt,...) a l'autor de La Divina Comedia, de volguts companys literaris a somiats viatgers, tots ells influiran a Valls d'una manera decisiva en l'elaboració del llibre.

    La seva visió íntima i alhora rigorosa faran d'aquest llibre de viatges una referència important per tots aquells que visitin la ciutat. Una ciutat que per molts es incomparable: La ciutat del lliri roig.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.