• PLUMAS DE DOBLE FILO

    VAN GUARDIA, LOLA EGALES Ref. 9788495346056 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    A las 10:45 horas la inspectora García tomaba un café en su despacho de la comisaría. Adelaida Duarte paseaba a su perrita por la orilla del mar. Matilde Miranda anunciaba en su programa 'Alas matinales' que una actriz había adoptado a una niña venezolana de 3 meses y denunciaba el esnobismo de las ...
    Ancho: 140 cm Largo: 250 cm Peso: 300 gr
    Ho demanem a l'editor
    17,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95346-05-6
    • Data d'edició : 01/03/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Autors : VAN GUARDIA, LOLA
    • Nº de pàgines : 261
    • Col·lecció : SALIR DEL ARMARIO
    • Nº de col·lecció : 23
    A las 10:45 horas la inspectora García tomaba un café en su despacho de la comisaría. Adelaida Duarte paseaba a su perrita por la orilla del mar. Matilde Miranda anunciaba en su programa 'Alas matinales' que una actriz había adoptado a una niña venezolana de 3 meses y denunciaba el esnobismo de las famosas a la hora de adquirir criaturas frente al calvario de exigencias que sufren las asalariadas que pretenden el mismo objetivo por la vía legal. Y aprovechaba para hacer sangrientas alusiones a la futura Ley de Familias Ejemplares. Una novela tremendamente divertida e inteligente donde los personajes, todos ellos mujeres lesbianas se hacen rápidamente entrañables al lector. Lola Van Guardia sabe crear muy bien la atmósfera de suspense, en la que los acontecimientos nos llevan a una hilarante trama que va destapándose página a página. El amor, la amistad y la complicidad se dan cita en este libro, aderezadas con intrigas políticas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.