• DOS AMANTS COM NOSALTRES

    GRANS HISTÒRIES D'AMOR I PASSIÓ DE LA LITERATURA CATALANA

    LAURA BORRAS ARA LLIBRES S.C.C.L Ref. 9788415224495 Altres productes del mateix autor
    Un llibre excepcional en què Laura Borràs recull i comenta les grans passions de paper que bateguen entre les pàgines de la nostra literatura i que en dibuixen una particular geografia amorosa.La llegenda del cor menjat, Tirant i Carmesina, els amors perduts de "Mirall trencat", la memòria dels coss...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15224-49-5
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : LAURA BORRAS
    • Nº de pàgines : 200
    Un llibre excepcional en què Laura Borràs recull i comenta les grans passions de paper que bateguen entre les pàgines de la nostra literatura i que en dibuixen una particular geografia amorosa.

    La llegenda del cor menjat, Tirant i Carmesina, els amors perduts de "Mirall trencat", la memòria dels cossos de Gabriel Ferrater, la bogeria de l'amor de Pere Rovira... Pàgines d'erotisme, passió, sexe i mort. Paraules sobre el desig, les ganes de posseir, el foc de la carn i el plaer de les relacions sexuals. Històries d'amants impulsius, apassionats i agosarats. Amants que, com nosaltres, viuen l'amor com el que és, una força que desconcerta i que transforma.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.