• ORQUIDIES BLANQUES A CENTRAL PARK

    JORDI ALBERTI EDITORIAL GREGAL Ref. 9788493878528 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Al maig del 2005 els diaris feien públiques les proves documentals segons les quals Enric Marco, fins aleshores president de l'Amical de Mauthausen, no havia estat, en realitat, en cap camp de concentració nazi. Al setembre del 2007 el New York Times destapava que la barcelonina Alicia Esteve Head, ...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-938785-2-8
    • Data d'edició : 01/11/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JORDI ALBERTI
    • Nº de pàgines : 292
    • Col·lecció : NOVEL·LA
    Al maig del 2005 els diaris feien públiques les proves documentals segons les quals Enric Marco, fins aleshores president de l'Amical de Mauthausen, no havia estat, en realitat, en cap camp de concentració nazi. Al setembre del 2007 el New York Times destapava que la barcelonina Alicia Esteve Head, promotora d'una organització de supervivents dels atemptats a les Torres Bessones de Nova York, no havia escapat, com afirmava, de les flames i del caos de les explosions dels atemptats de l'11 de setembre de 2001. En els dos casos els impostors van al·legar raons altruistes per haver falsificat les seves dades personals. Tanmateix, molta gent es va sentir ultratjada i moltes preguntes van quedar sense resposta, suficients per escriure'n una novel·la. Orquídies blanques a Central Park neix de la reflexió entorn d'aquests fets i de la disparitat d'opinions que van provocar. No es tracta d'una crònica, sinó d'una invitació al lector a descobrir les paradoxes de la conducta humana

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.