• HISTORIAS PARA RUBORIZARSE -CUENTOS EROTICOS-

    CUENTOS ERÓTICOS

    GRAY, MARIE LECTIO Ref. 9788493485092 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Siete historias eróticas escritas con humor y sensualidad para el placer del cuerpo, de los sentidos y del alma. Siete fantasías deliciosas, contadas con humor, ternura, voluptuosidad o ligereza que nos harán vivir momentos muy agradables. Marie Gray es una autora canadiense que cree firmemente en l...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    11,75 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-934850-9-2
    • Data d'edició : 01/11/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : SPA
    • Autors : GRAY, MARIE
    • Traductors : SALA GILI, RAMON
    • Nº de pàgines : 152
    • Col·lecció : ENTRE PARENTESIS
    • Nº de col·lecció : 2
    Siete historias eróticas escritas con humor y sensualidad para el placer del cuerpo, de los sentidos y del alma. Siete fantasías deliciosas, contadas con humor, ternura, voluptuosidad o ligereza que nos harán vivir momentos muy agradables. Marie Gray es una autora canadiense que cree firmemente en la belleza de la vida: cada instante, cada sentimiento, debe ser saboreado en su plena mesura sobre todo la pasión. Historias para ruborizarse es la primera recopilación de historias eróticas de esta autora, escritas sin pudor ni pretensión. Una mirada tierna y traviesa a personas que están a nuestro alrededor o que forman parte de nuestra vida. Un homenaje a la sensualidad y, sobre todo, un guiño afectuoso al maravilloso mundo del placer. De este libro ha dicho la prensa «Marie Gray nos narra de forma muy directa cuentos traviesos y eróticos. Son historias claras, entretenidas y excitantes. ¡Todo un éxito!» Revista Playboy «Escenarios inspirados en hombres y mujeres de hoy, escenas de la vida real con un ritmo agradable y una buena dosis de imaginación.» Revista Elle

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.