• EL NAS DE MUSSOLINI

    LLUIS ANTON BAULENAS PROA EDICIONS Ref. 9788484375425 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Una jove revolucionària té la missió d'assassinar el dictador Primo de Rivera. Mentre espera l'ordre d'executar l'atemptat, s'amaga en un poble dels Pirineus amb el seu pare. Però van passant els anys i l'ordre no acaba d'arribar. Sola i aïllada, en la misèria, com més temps passa, amb més força s'a...
    Dimensions: 230 x 150 x 230 cm Peso: 646 gr
    Ho demanem a l'editor
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8437-542-5
    • Data d'edició : 01/02/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALA
    • Autors : LLUIS ANTON BAULENAS
    • Col·lecció : A TOT VENT-TELA
    • Nº de pàgines : 336
    Una jove revolucionària té la missió d'assassinar el dictador Primo de Rivera. Mentre espera l'ordre d'executar l'atemptat, s'amaga en un poble dels Pirineus amb el seu pare. Però van passant els anys i l'ordre no acaba d'arribar. Sola i aïllada, en la misèria, com més temps passa, amb més força s'aferra als ideals com a mecanisme de supervivència. Al poble hi coneix una noia independent d'esperit, que manté un tortuós lligam sentimental amb un cacic de la comarca. La relació de totes dues conflueix en un final sorprenent i esplèndid. Amb un ofici exquisit, a partir de l'angoixa d'una espera que sembla que no té fi, Lluís-Anton Baulenas aconsegueix de bastir una trama argumental suggeridora, plena d'intriga i de tensió narrativa, situada en una època en què, amb els sòviets al poder, per primer cop, la utopia es podia fer realitat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.