• LA TERRA BLANCA

    XAVIER CORTADELLAS COLUMNA Ref. 9788466411806 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Un pare que persegueix la seva única filla en un dels racons més apartats de les Gavarres. Una dona que l'ha traït. Una padrina que calla. Ningú no pot fugir mai del que ha fet. Tampoc la gent del mas Cort. La neu comença a caure sobre les muntanyes de les Gavarres com si el cel volgués tapar senyal...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 338 gr
    Ho demanem a l'editor
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1180-6
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : XAVIER CORTADELLAS
    • Nº de pàgines : 200
    • Col·lecció : CLÀSSICA
    Un pare que persegueix la seva única filla en un dels racons més apartats de les Gavarres. Una dona que l'ha traït. Una padrina que calla. Ningú no pot fugir mai del que ha fet. Tampoc la gent del mas Cort. La neu comença a caure sobre les muntanyes de les Gavarres com si el cel volgués tapar senyals i ferides. Però la terra, quan es torna blanca, ho serva i ho marca tot. No hi ha cap secret que no deixi rastre.Dur i sense compassió, Xavier Cortadellas narra una història d'un món aïllat, amb uns personatges que s'enfonsen en les seves pors i en els seus desitjos. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.