• NEGRE DE MERDA

    MATTHEW TREE COLUMNA Ref. 9788466411820 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    'Racista' és a la vegada un dels afronts més comuns i una de les acusacions refutades amb més vehemència. Ara bé, què vol dir, de debò, ser racista?Aquest llibre aclareix d'on ve el racisme i el defineix. Parla dels que hi creuen i de les seves víctimes. Al llarg de dos capítols ben desconcertants, ...
    Dimensions: 215 x 140 x 215 cm Peso: 322 gr
    Ho demanem a l'editor
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1182-0
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MATTHEW TREE
    • Col·lecció : L'ARQUER
    • Nº de pàgines : 200
    'Racista' és a la vegada un dels afronts més comuns i una de les acusacions refutades amb més vehemència. Ara bé, què vol dir, de debò, ser racista?Aquest llibre aclareix d'on ve el racisme i el defineix. Parla dels que hi creuen i de les seves víctimes. Al llarg de dos capítols ben desconcertants, distingeix entre el racisme envers els col·lectius humans considerats inferiors ('Negres, etcètera') i el racisme envers els col·lectius considerats intel·ligents alhora que aliens i malèfics ('Jueus, etcètera'). S'hi descriuen alguns exemples, sovint poc coneguts, de què passa quan les idees racistes es posen en pràctica, concretament a Anglaterra, als Estats Units, a l'Europa de mitjan segle XX... i a Catalunya.Aquest llibre també ofereix una explicació històrica de l'aparent 'superioritat' del poble europeu (la font principal de tantes actituds racistes). I comenta els últims descobriments sobre les raons perquè uns éssers humans, de cop i volta, mirin uns altres com si fossin una espècie a part i -en el pitjor dels casos- els tractin com a tal. En fi: aquest és un llibre contundent, xocant, revelador, ben documentat i gens demagògic, que va al fons d'un fenomen que ens afecta a tots. Encara." (...) em vaig posar a llegir primer sobre la religió; i després sobre el racisme. En el segon cas, la sensació ha estat la de ser abaixat a poc a poc en una claveguera mal perfumada."Matthew Tree s'adreça al lector: "Fins i tot al cap de cinc dècades de vida, hi ha coses que molta gent dóna per descomptat però que a mi (i no només a mi) em semblen tan incomprensibles com anacròniques. Entre aquestes, el racisme. Es tracta d'un tipus de pensament violent i hi ha capítols d'aquest llibre que parlen de la violència que engendra. N'hi ha d'altres que n'ofereixen explicacions (no pas excuses). Pel que fa a mi, després d'haver-me rebolcat durant un any i mig a les clavegueres del racisme, és un alleujament poder sortir-ne i anar-me'n cap a una altra banda."

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.