• EL FIL DE PLATA

    PREMI CARLEMANY 1998

    LLUIS ANTON BAULENAS COLUMNA Ref. 9788499301723 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    És l'any 1935 i la vida de tres joves de divuit anys s'encreua per casualitat: en Pere -un extravertit treballador amb molta iniciativa - en Gregori - un universitari de família catòlica que vol sortir de l'ou - i la Maria - una òrfena amb ganes de superar un passat massa trist. Entre tots tres naix...
    Dimensions: 205 x 130 x 205 cm Peso: 262 gr
    Ho demanem a l'editor
    10,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9930-172-3
    • Data d'edició : 01/07/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : LLUIS ANTON BAULENAS
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : LA BUTXACA
    És l'any 1935 i la vida de tres joves de divuit anys s'encreua per casualitat: en Pere -un extravertit treballador amb molta iniciativa - en Gregori - un universitari de família catòlica que vol sortir de l'ou - i la Maria - una òrfena amb ganes de superar un passat massa trist. Entre tots tres naixerà un fort lligam d'amistat, posat constantment a prova pels seus caràcters i orígens socials oposats i, sobretot, pel creixent amor dels dos nois envers la noia. Però no saben que els queda menys d'un anys per viure a fons la seva joventut, abans que esclati la guerra civil i hagin de prendre unes decisions que els marcaran la resta de la seva vida.El fil de plata, novel·la guanyadora del Premi Carlemany 1998, és una inoblidable història d'amistat i d'amor, per damunt d'ideologies i condicionaments històrics. Lluís-Anton Baulenas dóna veu a tres personatges que desgranen els moments més intensos de les seves vides, des de la seva joventut en una bulliciosa Barcelona de preguerra en què els somnis semblaven a l'abast dels més atrevits, fins al pas a la maduresa quan la guerra estronca els seus projectes i determina el futur que mostrarà la postguerra. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.