• TU

    SERRA MAYORAL, JORDI PAPERS ON DEMAND Ref. 9788492789146 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    —I la meva intimitat?\n—Intimitat, dius... Què és la intimitat, Dolors? Que ningú sàpiga el que fas? Potser... o potser tan sols aprendre a conviure amb la certesa que algú sempre sap què fas, i que això no t’importi...\n\nLa Dolors és una mare soltera que lluita per pujar un fill especial. Als mati...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 333 gr
    Ho demanem a l'editor
    0,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92789-14-6
    • Data d'edició : 01/08/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : SERRA MAYORAL, JORDI
    • Nº de pàgines : 242
    • Col·lecció : LITERARIA
    • Nº de col·lecció : 33
    —I la meva intimitat?\n—Intimitat, dius... Què és la intimitat, Dolors? Que ningú sàpiga el que fas? Potser... o potser tan sols aprendre a conviure amb la certesa que algú sempre sap què fas, i que això no t’importi...\n\nLa Dolors és una mare soltera que lluita per pujar un fill especial. Als matins neteja escales, al migdia serveix dinars en un restaurant de menús, i només li demana a la vida que els deixi a tots dos en pau.\n\n \n¿Què pot unir les seves existències a les d’un capellà que no troba Déu enlloc, una jove prostituta que fuig de si mateixa, un venedor de pisos addicte a la cocaïna i dos venedors de somnis presoners dels seus malsons? \n\n \nQuin és avui dia el veritable fil conductor de les nostres existències?\n\n\n

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.