• VIDA I MIRACLES D'ODELL KRAUS

    PREMI MARIAN VAYREDA 2010

    JOSEP PASTELLS EMPURIES EDITORIAL Ref. 9788497876834 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La primera novel·la de la història ambientada a la Creueta, petit nucli de població de Quart a tocar de Girona, ressegueix el procés de creixement d'Odell Kraus, un personatge amb un caràcter certament especial, estrany, diferent, que no acaba d'adaptar-se al món que l'envolta. El pas per l'adolescè...
    Ancho: 10 cm Largo: 10 cm Peso: 440 gr
    Ho demanem a l'editor
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9787-683-4
    • Data d'edició : 01/01/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JOSEP PASTELLS
    • Nº de pàgines : 264
    • Col·lecció : PREMI MARIAN VAYREDA 2010
    La primera novel·la de la història ambientada a la Creueta, petit nucli de població de Quart a tocar de Girona, ressegueix el procés de creixement d'Odell Kraus, un personatge amb un caràcter certament especial, estrany, diferent, que no acaba d'adaptar-se al món que l'envolta. El pas per l'adolescència i la descoberta del sexe, que ocupa una part gens negligible de l'obra, són només el preludi d'una sotragada que obliga el protagonista i el lector a veure-ho tot des d'un altre punt de vista. Amb la seva fraseologia neta i clara i una indubtable ambició narrativa, Josep Pastells ha escrit una novel·la de creixement i caiguda, una novel·la que conté més que mai els seus ingredients habituals (erotisme i violència), però difícil d'encasellar. Així, s'endinsa en un territori en què vida i literatura es confonen i construeix un personatge que mai no deixarà de lluitar per veure reconeguda la seva personalitat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.