• ERAGON (CATALA)

    ERAGON (CATALA)

    CHRISTOPHER PAOLINI ROCA EDITORIAL DE LIBROS, S.L Ref. 9788499182995 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Al llegendari regne d'Alagaësia s¿està gestant la guerra. Els Genets, protectors de la pau de l¿Imperi i els únics capaços de controlar els dragons intel.ligents, o bé s¿han extingit o bé han passat a formar part de les tropes del malvat rei Galbatorix. Ja fa temps que els elfs s'han exiliat en un i...
    Ancho: 155 cm Largo: 235 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    24,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-9918-299-5
    • Data d'edició : 01/06/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : CHRISTOPHER PAOLINI
    • Traductors : JORDI VIDAL
    • Nº de pàgines : 656
    • Col·lecció : JUVENIL
    Al llegendari regne d'Alagaësia s¿està gestant la guerra. Els Genets, protectors de la pau de l¿Imperi i els únics capaços de controlar els dragons intel.ligents, o bé s¿han extingit o bé han passat a formar part de les tropes del malvat rei Galbatorix. Ja fa temps que els elfs s'han exiliat en un indret ocult, i els vardens, un grup dissident, s'amaguen en ciutat protegides. Quan Eragon, un jnove de 15 anys que viu en un petit poble, troba una pedra blava i brillant al bosc, està convençut que es tracta d¿un gran descobriment i que venent-la podrà comprar menjar per a la seva família, abans no arribi l¿hivern. Però quan la pedra es converteix en una dragona, a qui bateja com Saphira, Eragon allibera un llegat tan antic com el mateix Imperi. D'un dia a l'altre, la seva vida ha canviat i a Eragon se li confia un món de màgia i pders. Amb sols una espasa i els consells d'un vell rondallaire com a guia, Eragon i la dragona hauran de viatjar per terrenys perillosos en què s'enfrontaran a un emperador, la maldat del qual no coneix fronteres. L'esperança de l'Imperi, doncs, descansa en Eragon i Saphira.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.