• EM DIC PACO...

    ENRIC LARREULA EDITORIAL BARCANOVA, S.A. Ref. 9788448919405 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    " Em dic Paco " ... és fruit del contacte continuat de l'autor, com a professor, amb alumnes descendents de famílies andaluses arribades a Catalunya durant la dècada dels anys seixanta, i vol ser un homenatge a tots els joves que en aquest país han viscut a cavall de dues llengües i dues identitats,...
    Dimensions: 210 x 140 x 10 cm Peso: 170 gr
    Descatalogat
    9,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-1940-5
    • Data d'edició : 01/08/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ENRIC LARREULA
    • Nº de pàgines : 112
    • Col·lecció : Lectures recomanades
    " Em dic Paco " ... és fruit del contacte continuat de l'autor, com a professor, amb alumnes descendents de famílies andaluses arribades a Catalunya durant la dècada dels anys seixanta, i vol ser un homenatge a tots els joves que en aquest país han viscut a cavall de dues llengües i dues identitats, no sempre fàcils de combinar; és a dir, a la major part de nois i noies catalans d'avui.
    El protagonista, en Paco, un noi de setze anys, fill de pares arribats d'Andalusia, ha nascut, viu i va a escola a Ciutat Badia (Badia del Vallès), on la major part dels habitants tenen una procedència semblant a la de la seva família. Quan li arriba l'edat, va a un institut de Sabadell, i aquest canvi el posa en contacte amb nois i noies que viuen una altra realitat. Això el porta a plantejar-se la identitat, que ja viu amb una certa ambigüitat.
    Sensible a la protecció de la natura, en Paco es compromet amb uns companys a impedir la destrucció d'un paratge natural, víctima de l'especulació econòmica indeturable. Paradoxalment, la seva acció agosarada acaba destruint allò que volien salvar.
    Aquest llibre és un clam a la protecció del medi ambient, una denúncia a l'arbitrarietat de les lleis humanes, una crida a favor de l'idealisme i la generositat de la joventut, i també una clara proposta per a la convivència i el respecte mutu.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.