• UN LUGAR CERCANO A LA FELICIDAD

    LIA LOUIS CROSSBOOKS Ref. 9788408215486 Altres productes del mateix autor
    Lizzie James es feliz.Tiene un trabajo fijo, con una provisio´n fija de chucheri´as, sigue teniendo los mismos amigos que en la escuela y visita a su familia todos los jueves para ver programas malos en la tele y cenar. A Lizzie le gusta su vida sencilla.Pero todo cambiara´ el di´a que Lizzie recibe...
    Ancho: 145 cm Largo: 225 cm Peso: 568 gr
    Ho demanem a l'editor
    15,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-08-21548-6
    • Data d'edició : 01/10/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : LIA LOUIS
    • Traductors : HERNÁNDEZ CRUZ, MARIANA
    • Nº de pàgines : 368

    Lizzie James es feliz.


    Tiene un trabajo fijo, con una provisio´n fija de chucheri´as, sigue teniendo los mismos amigos que en la escuela y visita a su familia todos los jueves para ver programas malos en la tele y cenar. A Lizzie le gusta su vida sencilla.


    Pero todo cambiara´ el di´a que Lizzie recibe una carta de Roman, su primer amor. La carta esta´ fechada el di´a que e´l desaparecio´, 12 an~os antes. Mientras Lizzie destapa los secretos escondidos en esa carta, descubre lo que realmente paso´ ese di´a en el que su vida se rompio´ en pedazos. Y todos los caminos llevan a Roman...


    Lizzie James crei´a que era feliz, o que estaba cerca de la felicidad, da igual. Ahora, ya no esta´ segura.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.