• I LA MORT EM PARLAVA

    NOEMI BAGES EDITORIAL BARCANOVA, S.A. Ref. 9788448952198 Altres productes del mateix autor
    Tot just acabades de traslladar a Tarragona, la doctora Olga Puig i la Txell, la seva filla de disset anys, mantenen una relació difícil i tensa.La doctora Olga, vídua del periodista Òscar Dalmau, que es va ofegar en caure al mar durant una curta travessia amb el seu veler, rep la trucada inesperada...
    Dimensions: 210 x 140 x 15 cm Peso: 326 gr
    Ho demanem a l'editor
    11,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-5219-8
    • Data d'edició : 01/02/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : CATALA
    • Autors : NOEMI BAGES
    • Nº de pàgines : 192
    Tot just acabades de traslladar a Tarragona, la doctora Olga Puig i la Txell, la seva filla de disset anys, mantenen una relació difícil i tensa.
    La doctora Olga, vídua del periodista Òscar Dalmau, que es va ofegar en caure al mar durant una curta travessia amb el seu veler, rep la trucada inesperada d'un notari de Buenos Aires, que la cita per a la lectura de les últimes voluntats del senyor Carlos Camacho Villa.
    Aquesta estranya circumstància fa que la relació entre mare i filla es faci encara més insuportable.
    El difícil encaix de la Txell a la nova ciutat es veu alleujat, però, per la presència d'un noi compromès en la lluita per la justícia social. Amb tot, el rerefons del misteriós testament d'en Carlos Camacho i l'aparició d'una violenta banda de narcotraficants, encapçalada per un tal Duce, complicarà en extrem la vida de l'Olga i la Txell.
    Es tracta d'una història intensa, plena de tensió emocional, de desavinences i patiments, de passats tèrbols i revenges, però també de retrobaments i de noves oportunitats... De la capacitat que podem tenir les persones de trobar sentit a la vida, encara que de vegades sembli difícil.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.