• La nit porpra

    Imma Monsó LA GALERA, S.A. EDITORIAL Ref. 9788424667603 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «WELCOME TO PAUSA DA LONGA! Pausa da Longa, un lloc per ser feliç definitivament.»Acabat el primer curs de Periodisme, en Gus comença unes pràctiques a la secció de viatges d'un diari. La seva cap, l'antipatia personificada, es dedica a fer-li encàrrecs avorridíssims, mentre ell somia que l'enviïn a...
    Ancho: 150 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-246-6760-3
    • Data d'edició : 27/08/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : CATALA
    • Autors : Imma Monsó
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : LLUNA ROJA
    • Nº de col·lecció : 50
    «WELCOME TO PAUSA DA LONGA! Pausa da Longa, un lloc per ser feliç definitivament.»

    Acabat el primer curs de Periodisme, en Gus comença unes pràctiques a la secció de viatges d'un diari. La seva cap, l'antipatia personificada, es dedica a fer-li encàrrecs avorridíssims, mentre ell somia que l'enviïn a fer un reportatge a qualsevol dels llocs de ficció on sol quedar-se penjat amb la imaginació: l'Atlàntida, les Terres de Gog i Magog, Xauxa, Sildàvia, Bordúria, Celèstia, Terabithia, Magrathea... O Pausa da Longa, l'illa d'un vell conte infantil on es diu que la gent viu feliç de debò.

    Amb l'ajut d'en Pol, el seu company de pis, i de les oportunitats d'or que li ofereix l'estada al diari, en Gus intentarà investigar si és possible travessar la frontera entre la realitat i la ficció i si és cert tot el que es diu de Pausa da Longa...

    Un crossover on els joves es trobaran amb un protagonista de la seva edat, que busca en la imaginació el remei per l'avorriment d'unes pràctiques insuportables.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.