• NAUFRAG

    DE DEU PRATS, JOAN EDITORIAL BARCANOVA, S.A. Ref. 9788448917920 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Nàufrag ens parla del compromís dels éssers humans amb la natura i de la nostra responsabilitat envers les generacions futures, de l ' arrelament, de l ' orgull de pertànyer a una terra determinada i de tenir una identitat pròpia. És el que els passa als Sungkali, una tribu de l ' ill...
    Dimensions: 210 x 140 x 13 cm Peso: 233 gr
    Descatalogat
    11,40 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-1792-0
    • Data d'edició : 01/10/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : DE DEU PRATS, JOAN
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : ANTAVIANA NOVA
    Nàufrag ens parla del compromís dels éssers humans amb la natura i de la nostra responsabilitat envers les generacions futures, de l ' arrelament, de l ' orgull de pertànyer a una terra determinada i de tenir una identitat pròpia. És el que els passa als Sungkali, una tribu de l ' illa de Sawu, al sud-oest asiàtic, que veu com li arrabassen la terra per utilitzar-la com a abocador de les deixalles de les populoses Hong-Kong i Singapur.
    L ' excusa per convertir aquells exòtics paratges en un gran abocador havia estat la suposada erupció d ' un volcà que havia malmès l ' entorn i obligat els nadius a malviure en un racó marginal de l ' illa. Amb el temps, un grup de joves sungkali decideix recuperar la dignitat per la força, actitud amb la qual no estan gaire d ' acord ni Uxò, el cap de la tribu, ni el fetiller Xilxes, que recorda una llegenda segons la qual recuperarien la seva illa quan un cocodril sortís del mar amb una orquídia anomenada anamba a la boca.
    A tot això s ' hi afegeix Eslida, «el que no té nom», un nàufrag de pell blanca que trobarà la protecció de Xèrica, una sungkali amb poders fetillers. Aquest desconegut voldria ser acceptat pel grup de joves, però no recorda ni tan sols el seu nom.
    Mentrestant, a l ' altra banda del món, el vell Martorell i un jove estudiant observen meravellats una flor esplèndida: la «Phaleaenopsis lepidaria»..., coneguda com a anamba.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.