• EL TRESOR DELS MAQUIS

    CONSTANS I AUBERT, JOAN EDITORIAL BARCANOVA, S.A. Ref. 9788448918927 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Fa poc que ha acabat la segona guerra mundial. El règim del general Franco es consolida a Espanya gràcies a la connivència de les potències guanyadores. La lluita dels pocs combatents antifranquistes que encara es resisteixen a declarar-se vençuts, els maquis, està a les acaballes a les muntanyes i ...
    Dimensions: 210 x 140 x 14 cm Peso: 248 gr
    Descatalogat
    11,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-1892-7
    • Data d'edició : 01/04/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : CONSTANS I AUBERT, JOAN
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : ANTAVIANA NOVA
    Fa poc que ha acabat la segona guerra mundial. El règim del general Franco es consolida a Espanya gràcies a la connivència de les potències guanyadores. La lluita dels pocs combatents antifranquistes que encara es resisteixen a declarar-se vençuts, els maquis, està a les acaballes a les muntanyes i els boscos del nostre país.
    En aquest context, un grup de nois s?assabenta, per boca d?un moribund, que hi ha un tresor amagat a les coves de l ' Alta Garrotxa, suposadament abandonat pels vençuts a la guerra civil quan marxaven camí de França.
    Per trobar-lo, comptaran amb l?ajut accidental del pare Gratacòs, un escolapi bonàs i irascible que coneix molt bé el territori, perquè ha nascut en un mas d ' aquelles contrades.
    L ' Hermenegildo Sánchez, cap local de la Falange, tot i haver lluitat al costat dels anarquistes de la columna Durruti durant
    la guerra, imparteix les disciplines de «Formación del Espíritu Nacional» i gimnàstica a l ' escola on van els nois, i fa tot el que pot per destorbar la recerca d ' aquell tresor, en benefici propi.
    En el mateix paisatge on es desenvolupa la narració, la presència del maquis és constant, tot i que no sempre es deixa veure.
    Una història d ' heroisme i traïcions, de pors i esperances, en un microcosmos que vol ser la imatge de la societat catalana de postguerra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.