• NIT DE SANG

    SANTI BARO EDITORIAL BARCANOVA, S.A. Ref. 9788448919658 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Som a l ' any 1640. Les tropes de Felip IV trepitgen amb odi i arrogància la terra catalana de camí cap al front de França i els soldats ho aprofiten per cometre tota mena d ' abusos a les viles, que, per llei, els han d ' acollir.El relat comença just en el temps immediatament anteri...
    Dimensions: 210 x 140 x 15 cm Peso: 263 gr
    Descatalogat
    11,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-1965-8
    • Data d'edició : 01/11/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALA
    • Autors : SANTI BARO
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : ANTAVIANA JOVE
    Som a l ' any 1640. Les tropes de Felip IV trepitgen amb odi i arrogància la terra catalana de camí cap al front de França i els soldats ho aprofiten per cometre tota mena d ' abusos a les viles, que, per llei, els han d ' acollir.
    El relat comença just en el temps immediatament anterior a l ' esclat del Corpus de Sang. A en Pau Català, el jove protagonista, les tropes reials li han arrabassat tot el que tenia, li han matat la família i li han cremat el mas a Torregrossa de Ter. La seva tossuda personalitat, heretada del pare, que va formar quadrilla amb el bandoler Joan de Serrallonga, el porta a voler convertir-se en espadatxí per ànim de revenja.
    En Pau es trasllada a Barcelona per rebre classes d ' esgrima per part d ' un reconegut espadatxí. Es tracta de monsieur Espí, antic oficial dels mosqueters de Richelieu. En Pau acaba servint a casa del francès mentre va descobrint la veritable cara d ' aquell enigmàtic home, que resultarà ser un espia.
    Però a la ciutat hi troba molt més: personatges importants de la política catalana d ' aquell moment; la dama més bella del món, que li proposa un estrany joc de seducció, i un personatge misteriós que només se li apareixerà a ell.
    Amb tots aquests ingredients, en Pau participa en una aventura fascinant al servei de la Generalitat i es troba sumit, de sobte, en un món d ' aventures: emboscades en carrerons foscos, duels, passadissos secrets...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.