• DIA MES FELIÇ.EL

    GORRIZ, JOSEP EDITORIAL BARCANOVA, S.A. Ref. 9788448921613 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    L ' Alba té quinze anys i viu il·lusionada el primer amor. El Xavi és el noi deu; amb ell no ha de pensar ni fer res, perquè s ' ocupa de tot: fa de missatger, de paleta, cuina, planifica les sortides... També l ' ajuda a trampejar el mal ambient de casa. El més extraordinari és que e...
    Dimensions: 210 x 140 x 15 cm Peso: 265 gr
    Descatalogat
    12,20 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-2161-3
    • Data d'edició : 01/05/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CATALA
    • Autors : GORRIZ, JOSEP
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : LLIBRES INFANTILS I JUVENILS - ANTAVIANA
    L ' Alba té quinze anys i viu il·lusionada el primer amor.
    El Xavi és el noi deu; amb ell no ha de pensar ni fer res, perquè s ' ocupa de tot: fa de missatger, de paleta, cuina, planifica les sortides... També l ' ajuda a trampejar el mal ambient de casa. El més extraordinari és que el Xavi l ' ha triat a ella i només li demana que sigui la seva musa.
    Però el Xavi la deixa al cap de vuitanta-set dies.
    L ' Alba s ' enfonsa; què ha fallat? Com suportarà l ' infern de casa seva?
    Gràcies a l ' Agnès, coneix una colla de nois més grans i amb ells descobreix que li agrada fer coses i sentir-se útil. Paral·lelament, intenta comprendre el desamor dels sus pares.
    Inesperadament, el Xavi torna.
    L ' Alba té una gran oportunitat, potser l ' última, de reprendre el primer amor. ¿Ho fa, ara que ha començat a veure les coses d ' una altra manera?
    Una força que no controla l ' empeny a explorar el camí que va deixar a mitges.
    L ' Alba creu que ha arribat l ' hora de prendre la decisió més important de la seva vida, amb totes les conseqüències.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.