• ULTIMA DANZA EN LISBOA NT-38

    IVO CRUZ, MAFALDA SIRUELA Ref. 9788478447848 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En Lisboa, una periodista y escritora, Mariana, busca al gran bailarín inglés Efron Cage, que en los años setenta –en la cumbre de su gloria– decidió quedarse a vivir allí. Lo encuentra retirado del teatro y escondido de todos, pero sobre todo de sí mismo. Mariana reconstruirá la vida del gran artis...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Peso: 338 gr
    Ho demanem a l'editor
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7844-784-8
    • Data d'edició : 09/06/2004
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : SPA
    • Autors : IVO CRUZ, MAFALDA
    • Traductors : SETIEN, KARMELE
    • Nº de pàgines : 248
    • Col·lecció : NUEVOS TIEMPOS
    • Nº de col·lecció : 38
    En Lisboa, una periodista y escritora, Mariana, busca al gran bailarín inglés Efron Cage, que en los años setenta –en la cumbre de su gloria– decidió quedarse a vivir allí. Lo encuentra retirado del teatro y escondido de todos, pero sobre todo de sí mismo. Mariana reconstruirá la vida del gran artista, cuya génesis está inspirada por la lectura de los Diarios de Nijinski y de Nureyev, llevándonos por las calles y barrios de la ciudad de Pessoa y por los laberintos de su propia historia de amor con el bailarín. La danza, la memoria de la gloria, la dura realidad de los artistas, la decadencia y la locura son los elementos que convierten a esta novela en un espléndido espejo del abandono y soledad que puede llegar a sufrir quien dedica una vida entera al arte. Y nos habla del cuerpo, de su lenta pero irreversible disolución en fotografías color sepia que lo convierten en belleza estatuaria hasta alejarlo del cuerpo que ahora es. Última danza en Lisboa es una magnífica representación de la muerte del cisne interpretada por personajes de hoy, una gran metáfora sobre lo efímero y caduco de toda gloria.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.