• RULETA RUSA Y OTROS CUENTOS

    PERE CALDERS ANAGRAMA Ref. 9788433972927 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Nos enorgullece publicar, en castellano, una amplia y representativa muestra de la obra de Pere Calders, una antología de cuentos realizada por él mismo. Son muchos quienes consideran a Calders el mejor cuentista catalán del siglo. Un autor cuyos primeros modelos literarios fueron Pirandello y Bonte...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    12,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-339-7292-7
    • Data d'edició : 01/09/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Autors : PERE CALDERS
    • Traductors : SARDÁ CATALÀN, JOAQUÍN
    • Nº de pàgines : 296
    • Col·lecció : COMPACTOS ANAGRAMA
    • Nº de col·lecció : 438
    Nos enorgullece publicar, en castellano, una amplia y representativa muestra de la obra de Pere Calders, una antología de cuentos realizada por él mismo. Son muchos quienes consideran a Calders el mejor cuentista catalán del siglo. Un autor cuyos primeros modelos literarios fueron Pirandello y Bontempelli, y que luego ha sido comparado con Kafka y Poe. Sin embargo, dichos nom-bres sirven tan sólo para situar a este «alquimista del ingenio», como le llamó Joan Fuster. En la obra de Pere Calders –en la que se combinan la riqueza, la variedad y la coherencia interna– se une con naturalidad lo más cotidiano a lo más extraordinario gracias a un elemento estilísticamente clave: el lenguaje. Un lenguaje que, como escribió Joan Melcion, «obliga indefectiblemente a aceptar como natural el suceso más inverosímil».

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.