• LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUMI I UN BIDO DE GASOLINA

    STIEG LARSSON COLUMNA Ref. 9788499302690 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La jove investigadora i hacker Lisbeth Salander torna a Estocolm després d'unes merescudes vacances per mig món, lluny del periodista Mikael Blomkvist, els secrets de la família Vanger i l'assetjament a què la va sotmetre el seu tutor.En Mikael, per la seva banda, passa per un molt bon moment: redim...
    Dimensions: 205 x 130 x 205 cm Peso: 876 gr
    Descatalogat
    10,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9930-269-0
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : STIEG LARSSON
    • Traductors : ANTONI DALMAU I RIBALTA
    • Nº de pàgines : 768
    • Col·lecció : MILLENIUM
    La jove investigadora i hacker Lisbeth Salander torna a Estocolm després d'unes merescudes vacances per mig món, lluny del periodista Mikael Blomkvist, els secrets de la família Vanger i l'assetjament a què la va sotmetre el seu tutor.En Mikael, per la seva banda, passa per un molt bon moment: redimit dels càrrecs que l'acusaven injustament, reconegut per tots els mitjans del país i amb la revista Millennium donant importants beneficis, està a punt de llançar un número especial que posarà al descobert una xarxa de prostitució de noies menors provinents de l'est d'Europa en què estan implicats els més alts estaments de la societat sueca.Però la calma només és aparent: un triple assassinat fa que els destins d'en Mikael i la Lisbeth es tornin a encreuar, per bé que aquesta vegada és la noia qui apareix com a principal sospitosa d'un cas en què revelacions sorprenents i fets inesperats posaran a prova la capacitat dels personatges per superar els obstacles i mantenir la confiança que hi havia entre ells.Stieg Larsson sorprèn de nou amb una història absorbent que confirma la seva trilogia Millennium com el fenomen literari internacional de la dècada.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.