• ON NINGU NO ET TROBI

    GIMENEZ BARTLETT, ALICIA DESTINO Ref. 9788497101936 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Un psiquiatre de la Sorbona especialitzat en ments criminals viatja a la Barcelona de 1956. Vol portar a terme un estudi sobre el cas de Teresa Pla Meseguer, anomenada La Pastora, una dona acusada de vint-i-nou morts. Es tracta del maqui més buscat per la Guàrdia Civil, i s'ha convertit en una llege...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 930 gr
    Ho demanem a l'editor
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9710-193-6
    • Data d'edició : 01/04/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : GIMENEZ BARTLETT, ALICIA
    • Traductors : ÀLEX GOMBAU
    • Nº de pàgines : 496
    • Col·lecció : L'ANCORA
    Un psiquiatre de la Sorbona especialitzat en ments criminals viatja a la Barcelona de 1956. Vol portar a terme un estudi sobre el cas de Teresa Pla Meseguer, anomenada La Pastora, una dona acusada de vint-i-nou morts. Es tracta del maqui més buscat per la Guàrdia Civil, i s'ha convertit en una llegenda popular perquè segueix en llibertat. Només hi ha un periodista barceloní que tingui dades importants del personatge, però la proposta del francès li sembla fora de la normalitat: no vol informació sobre Teresa, sinó una trobada cara a cara.L'idealista Lucien Nourissier i el cínic Carlos Infante emprendran aquest viatge al Maestrat, on s'amaga el seu objectiu quasi impossible. Mentre duri la investigació hauran d'evitar la vigilància dels guàrdies, distingir les pistes vertaderes de les falses i esquivar els mil obstacles que es troben. La novel·la es converteix llavors en una recerca, en una fugida, en una aventura que ens descobreix les misèries i la humanitat d'una Espanya terrible.I en el centre d'aquest relat cru i fascinant que es llegeix sense treva, més enllà del mite del guerriller, emergeix el personatge insospitat de La Pastora, històric i real, que va ser home i dona, i sempre va estar fugint del món i d'ella mateixa. On ningú no et trobi és una novel·la de redescobriment del nostre passat i sobre la infinita solitud de l'ésser humà. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.