• QUE COMENCI LA FESTA

    NICCOLO AMMANITI ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002628 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «El llibre és increïble. Rius des del principi fins al final. Un autèntic antidepressiu.» (sololibri.net) Al bell cor de Roma, en l'immens parc de Vil·la Ada, l'especulador immobiliari Salvatore Chiatti organitza una festa fastuosa que vol ser l'esdeveniment social més gran de la història d'Itàlia i...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-62-8
    • Data d'edició : 01/05/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : NICCOLO AMMANITI
    • Traductors : CASAS FUSTER, JOAN
    • Nº de pàgines : 344
    • Col·lecció : NARRATIVES
    • Nº de col·lecció : 53
    «El llibre és increïble. Rius des del principi fins al final. Un autèntic antidepressiu.» (sololibri.net)
    Al bell cor de Roma, en l'immens parc de Vil·la Ada, l'especulador immobiliari Salvatore Chiatti organitza una festa fastuosa que vol ser l'esdeveniment social més gran de la història d'Itàlia i que inclou tres caceres: de la guineu a cavall, del lleó amb batedors i del tigre amb elefants. Hi ha convidat tots els vips de la societat romana: actors, polítics, futbolistes, models, cantants... També hi assisteixen el famós escriptor Fabrizio Ciba, en plena crisi creativa, i furtivament les Bèsties d'Abbadon, una secta satànica al caire de l'extinció.
    En aquesta festa extravagant gairebé res no passarà com estava previst i els convidats hauran de viure peripècies inimaginables, fins al sorprenent i apocalíptic final.
    Niccolò Ammaniti ha creat una extraordinària comèdia humana, d'una gran capacitat corrosiva, que il·lumina tots els vicis i les escasses virtuts de la nostra època. La Itàlia contemporània és retratada com un circ de personatges superficials, grotescos, preocupats només per la seva imatge i per la fama. El somriure no ens abandona al llarg de tot el llibre, amb moments d'una hilaritat absoluta.
    «Em trec el barret davant l'estil concís i clar, i davant el seu humor. Si encara no l'ha llegit, faci-ho.» (booksblog.it)
    Els lectors han dit:
    «Itàlia és així.»
    «Al cap d'un any, pensant en certes pàgines encara ric.»
    «He rigut fins a plorar. Després, pensant-hi, m'he posat seriosa. Ammaniti, que gran que ets!»
    «Aquesta novel·la és una bomba de rellotgeria: històries que s'encreuen, misteris, personatges insòlits. Per llegir d'una tirada.»
    «És divertida, fa pensar, sorprèn, fa imaginar...»
    «L'estil d'Ammaniti no el té ningú més.»
    Web de Niccolò Ammaniti [1]
    Ressenya a El Punt Avui [2]
    Bloc Llegir en cas d\'incendi [3]
    Entrevista a ElCultural.es [4]
    Article a La Vanguardia [5]
    Tràiler del llibre [6]
    Vídeo de la presentació de Que comenci la festa al CCCB [7]
    Links:
    ------
    [1] http://www.niccoloammaniti.it/
    [2] http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/421350-festassa-a-la-italiana.html
    [3] http://www.llegirencasdincendi.com/2011/06/que-empiece-la-fiesta-que-comenci-la.html
    [4] http://www.elcultural.es/noticias/BUENOS_DIAS/1726/Niccolo_Ammaniti
    [5] http://www.lavanguardia.com/libros/20110607/54167235660/ammaniti-viendo-lo-que-pasa-con-berlusconi-creo-que-soy-muy-realista.html
    [6] http://ploma.quellegeixes.cat/videos/fitxa/9#video
    [7] http://www.cccb.org/ca/video-presentacio_del_llibre_que_empiece_la_fiesta_de_niccolo_ammaniti-38819

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.