• EL SACRIFICI A MOLOC

    ASA LARSSON COLUMNA Ref. 9788466416023 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «El funcionari de prefectura obre d'un tall el ventre de l'ós i murmura: "Què redimonis és això que s'ha cruspit?". Es posa dret d'una revolada. Retrocedeix. (...) El bosc ha emmudit. El vent no bufa. Els ocells no canten. És com si estiguessin en silenci guardant un secret».Un grup de caça troba un...
    Dimensions: 150 x 230 x 24 cm Peso: 680 gr
    Ho demanem a l'editor
    18,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-664-1602-3
    • Data d'edició : 01/03/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ASA LARSSON
    • Nº de pàgines : 464
    • Col·lecció : CLÀSSICA
    «El funcionari de prefectura obre d'un tall el ventre de l'ós i murmura: "Què redimonis és això que s'ha cruspit?". Es posa dret d'una revolada. Retrocedeix. (...) El bosc ha emmudit. El vent no bufa. Els ocells no canten. És com si estiguessin en silenci guardant un secret».Un grup de caça troba un dit gros d'home a l'estómac d'un ós, i uns mesos més tard, el cadàver d'una dona apareix a casa seva. La Rebecka Martinsson i la policia de Kiruna inicien la investigació del que, en principi, sembla un assassinat mogut per l'odi o la gelosia.Quan la Rebecka és allunyada del cas i substituïda per l'antipàtic fiscal Carl von Post, en un moment de còlera decideix agafar les vacances que tenia pendents. Però la Rebecka no pot deixar de pensar en l'assassinat de la Sol-Britt, i no vol que en Marcus, el seu nét de set anys, creixi sense una família i sense saber què li va passar realment a la seva àvia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.