• TOM SAWYER I HUCKLEBERRY FINN

    MARK TWAIN LA GALERA, S.A. EDITORIAL Ref. 9788424635169 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Tom Sawyer és un noi que viu amb la seva tieta en un poble de la vora del Mississipí. Tom ha d'anar a escola, assistir als oficis religiosos, rentar-se regularment i dur sabates. Només que a ell no li fa cap gràcia cap d'aquestes coses. Prefereix trescar amunt i avall, en llibertat i descalç, amb el...
    Ancho: 145 cm Largo: 217 cm Peso: 1398 gr
    Ho demanem a l'editor
    29,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-246-3516-9
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MARK TWAIN
    • Ilustradors : RIBAS, MERITXELL
    • Nº de pàgines : 662
    • Col·lecció : NARRATIVA SINGULAR
    • Nº de col·lecció : ,  41
    Tom Sawyer és un noi que viu amb la seva tieta en un poble de la vora del Mississipí. Tom ha d'anar a escola, assistir als oficis religiosos, rentar-se regularment i dur sabates. Només que a ell no li fa cap gràcia cap d'aquestes coses. Prefereix trescar amunt i avall, en llibertat i descalç, amb el seu inseparable amic Huckleberry Finn. Perquè els arbres són per enfilar-s'hi i convertir-los en vaixells pirata, els companys la perfecta tripulació i la vida una aventura. Però Tom ni sospita que el seu món es trasbalsarà quan coneixerà Becky, la nova veïna.

    Huckleberry Finn no és gaire feliç vivint amb la vídua Douglas, que el va afillar al final de les aventures de Tom Sawyer. Però va fent la viu-viu ajuntant-se amb Tom i la colla, fins que, al poble, arriba el seu pare, a qui creia desaparegut. Aquest se l'endú a viure en una cabana, però Huck en fuig i, en la seva escapada, s'ajunta amb Jim, convertit en un esclau fugitiu. Tots dos viuran, Mississipí avall, un munt d'aventures.?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.