• ELS FILLS DE L'EMPERADOR

    MESSUD, CLAIRE PROA EDICIONS Ref. 9788484379874 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
     Els fills de l'emperador dibuixa un moment delicat i únic de la vida de Nova York: els mesos abans de l'11 de setembre del 2001. La Marina, la Danielle i el Julius són tres amics de trenta anys que pertanyen al grup privilegiat d'americans que s'han graduat en les millors universitats i tenen un gr...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 725 gr
    Ho demanem a l'editor
    24,75 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8437-987-4
    • Data d'edició : 01/09/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MESSUD, CLAIRE
    • Traductors : JOAN PUNTÍ RECASENS/ALBERT TORRESCASANA FLOTATS
    • Nº de pàgines : 496
    • Col·lecció : A TOT VENT-RÚST
     Els fills de l'emperador dibuixa un moment delicat i únic de la vida de Nova York: els mesos abans de l'11 de setembre del 2001. La Marina, la Danielle i el Julius són tres amics de trenta anys que pertanyen al grup privilegiat d'americans que s'han graduat en les millors universitats i tenen un gran futur al davant. La Marina és escriptora i filla del famós intel·lectual Murray Thwaite, la Danielle és productora de televisió i el Julius un crític literari que va just de diners. Les seves vides es compliquen quan arriba a Nova York un nebot de Murray Thwaite, Frederick «Bootie» Tubb, un adolescent idealista que ha penjat els estudis i vol fer sentir la seva petja a la ciutat. Claire Messud ens capbussa en la vida i els pensaments dels seus personatges mentre ens fa sentir el pols d'una ciutat que ve de l'esplendor econòmica dels anys noranta i que viu el desastre sense ser-ne conscient. A mesura que ens acostem al final de la novel·la i al fatal atac terrorista de l'11-S, la novel·la ens transporta a una lectura hipnòtica i emocionant.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.