• EL TANNÖD LLOC DEL CRIM

    SCHENKEL, ANDREA MARIA PROA EDICIONS Ref. 9788484371281 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Tannöd, el lloc del crim és una novel·la inquietant. Andrea Maria Schenkel parteix de la investigació d'un cas històric documentat per fer-ne una destil·lació literària magistral. L'autora recrea de manera enigmàtica la vida rural d'un poble de Baviera, un llogarret inhòspit en què sembla que el món...
    Dimensions: 195 x 130 x 195 cm Peso: 215 gr
    Ho demanem a l'editor
    17,70 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8437-128-1
    • Data d'edició : 01/01/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CATALA
    • Autors : SCHENKEL, ANDREA MARIA
    • Traductors : JORDI JANÉ LLIGUE
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : A TOT VENT-RÚST
    Tannöd, el lloc del crim és una novel·la inquietant. Andrea Maria Schenkel parteix de la investigació d'un cas històric documentat per fer-ne una destil·lació literària magistral. L'autora recrea de manera enigmàtica la vida rural d'un poble de Baviera, un llogarret inhòspit en què sembla que el món hagi reculat darrere la boira, fins al punt de fer-nos sentir el fred i la por dels seus habitants. Schenkel reconstrueix l'escena del crim per boca d'uns personatges atemorits i desconfiats que s'amaguen rere una certa reserva o es defensen amb la més descarnada sinceritat. Tots ells han estat testimonis indirectes de l'assasinat a sang freda d'una família a cops de pic, al mas de Tannöd, i al llarg de tota la investigació tenim la certesa que l'homicida és un d'ells. Sigui qui sigui, anem de casa en casa sabent que un pertorbat que encara es troba entre nosaltres podria tornar a actuar en qualsevol moment . I mentre seguim el rastre de l'homicida anem coneixent amb inquietud totes les ànimes del poble, sense poder determinar la identitat del criminal fins que el puzle, complet, ens dibuixa el cor de l'assassí.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.