• TEXTURA DE LA VIDA, LA

    CANADELL PRAT, ANGELS DOCUMENTA UNIVERSITARIA Ref. 9788493361921 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Societat, biologia i ecosistemes; consciència, vida i ètica; coneixement, biodiversitat i justícia. Una perspectiva associada a un pensament íntegre i a una ciència sostenible. És possible avançar en el coneixement de la vida i de la salut des d'una pràctica mèdica, científica i econòmica respectuos...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 333 gr
    Ho demanem a l'editor
    19,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-933619-2-1
    • Data d'edició : 01/04/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CAT
    • Autors : CANADELL PRAT, ANGELS
    • Nº de pàgines : 236
    • Col·lecció : BIOS
    • Nº de col·lecció : 3
    Societat, biologia i ecosistemes; consciència, vida i ètica; coneixement, biodiversitat i justícia. Una perspectiva associada a un pensament íntegre i a una ciència sostenible. És possible avançar en el coneixement de la vida i de la salut des d'una pràctica mèdica, científica i econòmica respectuosa amb totes les formes de vida i amb l'equilibri del planeta. En aquest llibre presentem una anàlisi d'aquest procés a dues veus. Des de la perspectiva de la història de les idees, Àngels Canadell assenyala les bases en què s'ha fonamentat la mirada reduccionista de la ciència i la filosofia i la relació d'aquest camí amb la pèrdua de referents ètics i vitals. Considera necessari qüestionar la metodologia científica i proposa que les ciències naturals treballin conjuntament amb la filosofia, i amb l'estudi de la consciència. Una filosofia que ha d'assumir la responsabilitat de construir una interpretació del cosmos i de la vida en termes de processos i d'interaccions. Des del punt de vista dels moviments socials, Jesús Vicens dialoga amb la nova ciència sistèmica extraient de les seves nocions un model aplicable al coneixement i a la transformació social. Fent un recorregut pels principals reptes que hem de confrontar en aquest nou segle, vincula en un mateix llenguatge els desequilibris econòmics i socials, els trencaments dels ecosistemes, amb les ruptures internes de l'home contemporani. L'argument d'aquest diàleg és la noció d'interdependència que des de les cultures animistes i orientals, d'una banda, i des del llenguatge de la nova física i biologia, de l'altra, conflueix en la situació del món actual per bastir un nou marc d'acció i d'intel·ligibilitat.\n

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.