• AUCELLS

    FONOLL, CELDONI LYNX EDICIONS Ref. 9788496553033 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Celdoni Fonoll, després de Veus d?ocells (Lynx Edicions, 2000) i 60 OCELLS comuns i rars i de noms singulars (Lynx Edicions, 2002) ?poemaris d?ocells sobre 110 espècies de Catalunya, Illes Balears i València, que han estat molt ben acollits entre el públic?, ens ofereix Aucells, en el que versifica ...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96553-03-3
    • Data d'edició : 01/02/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALA
    • Autors : FONOLL, CELDONI
    • Ilustradors : ALEMANY CAPELLA, ALBERT/WILLIS, IAN/JUTGLAR JUTGLAR, ÀNGELS/JUTGLAR JUTGLAR, FRA
    • Nº de pàgines : 268
    • Col·lecció : LLIBRE + CD
    Celdoni Fonoll, després de Veus d?ocells (Lynx Edicions, 2000) i 60 OCELLS comuns i rars i de noms singulars (Lynx Edicions, 2002) ?poemaris d?ocells sobre 110 espècies de Catalunya, Illes Balears i València, que han estat molt ben acollits entre el públic?, ens ofereix Aucells, en el que versifica 60 nous ocells de les nostres terres. Joaquim Maluquer i Sostres, en el pròleg, qualifica Fonoll com ?El poeta dels ocells? . A Aucells també hi han col·laborat dibuixants i biòlegs, i, com als llibres anteriors, reuneix poesia sobre ocells i cultura popular i científica dels ocells. Dibuixos en color dels ocells, cultura popular i literària, característiques biològiques Mapes de distribució (Catalunya) i disc compacte amb els cants dels ocells del llibre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.