• SUAREM! EL CLIMA QUE ENS ESPERA

    FOLCH, RAMON MINA Ref. 9788496499843 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    De què va exactament el canvi climàtic? Moltes persones es fan aquesta pregunta. Com m'afectarà, què hi puc fer? Molta gent també s'ho demana. Els mitjans aboquen a dojo informació, alarmes i denúncies, però no sempre ajuden prou a formar opinió sobre el tema. Aquest llibre tria, jerarquitza i propo...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Peso: 359 gr
    Ho demanem a l'editor
    20,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96499-84-3
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CATALA
    • Autors : FOLCH, RAMON
    • Nº de pàgines : 232
    • Col·lecció : L'ARQUER
    De què va exactament el canvi climàtic? Moltes persones es fan aquesta pregunta. Com m'afectarà, què hi puc fer? Molta gent també s'ho demana. Els mitjans aboquen a dojo informació, alarmes i denúncies, però no sempre ajuden prou a formar opinió sobre el tema. Aquest llibre tria, jerarquitza i proposa per tal que el lector baixi de les muntanyes russes mediàtiques i retrobi els papers.Aquest llibre té un llenguatge de màquina molt rigorós i acadèmic, però el lector no se n'adona, perquè accedeix a la informació mitjançant una interfície amigable, com passa amb els PC moderns o amb els Mac de tota la vida. El fil del relat discorre a través d'un intercanvi epistolar, en forma d'emails entre diversos interlocutors, mentre que bona part de la informació de base figura en els documents vinculats als emails. Hi ha dues lectures paral·leles, doncs, i també dos estils expositius. Com a les novel·les policíaques amb narrador detectivesc que cerca clarícies, el misteri es desvela gradualment i el lector s'acaba retrobant còmplice i alhora víctima, cosa que implícitament l'invita a defensar-se esmenant-se. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.