• 70 POEMES

    LLIBRE I CD

    QUIM ESPAÑOL EDICIONS DE 1984, S.A. Ref. 9788496061873 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Els 70 poemes els ha escrit algú que sap que "l'escriptura de versos és un extraordinari accelerador de la consciència" i, a la vegada, un art d'encantament. Són poemes que van al fons tèrbol de les coses, i tenen la musicalitat d'un cant estrany. Amb un llenguatge entenedor (aquí no hi ha cap inten...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96061-87-3
    • Data d'edició : 01/01/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CATALA
    • Autors : QUIM ESPAÑOL
    • Nº de pàgines : 104
    • Col·lecció : POESIA
    • Nº de col·lecció : 1
    Els 70 poemes els ha escrit algú que sap que "l'escriptura de versos és un extraordinari accelerador de la consciència" i, a la vegada, un art d'encantament. Són poemes que van al fons tèrbol de les coses, i tenen la musicalitat d'un cant estrany. Amb un llenguatge entenedor (aquí no hi ha cap intenció de mortificar el lector amb frases incomprensibles) Quim Español ens parla de coses senzilles i de coses inesperades, de l'amor i de la desolació, de la pèrdua i de la crueltat del temps, i ho fa amb una sensibilitat a flor de pell, però amb la distància que transforma la lleugera commoció en parla elegíaca, vigorosa i de rara bellesa. Els poemes nous intensifiquen el que l'autor ja va mostrar en els llibres anteriors: que la seva veu, dura i pulcra, "crea veritat" com es diu al pròleg, i que aquesta veu ens amanyaga en la versió recitada que presentem en aquesta edició.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.