• TEORIA DE LA JUSTICIA, UNA

    RAWLS, JOHN ACCENT EDITORIAL Ref. 9788493681951 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    D’ençà de la seva publicació, l’any 1971, Una teoria de la justícia es troba al centre dels debats i de les qüestions que tracta la filosofia política, la teoria política i la teoria del dret. Amb aquesta obra, John Rawls (1921-2002) es va guanyar un lloc preeminent en la història de la filosofia i ...
    Dimensions: 200 x 130 x 24 cm Peso: 1500 gr
    Ho demanem a l'editor
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-936819-5-1
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : RAWLS, JOHN
    • Traductors : VERGÉS GIFRA, JOAN/FARRÉS JUSTE, ORIOL
    • Nº de pàgines : 724
    • Col·lecció : ACCENT
    • Nº de col·lecció : 16
    D’ençà de la seva publicació, l’any 1971, Una teoria de la justícia es troba al centre dels debats i de les qüestions que tracta la filosofia política, la teoria política i la teoria del dret. Amb aquesta obra, John Rawls (1921-2002) es va guanyar un lloc preeminent en la història de la filosofia i el pensament polític. El propòsit de Rawls és explicar que les institucions democràtiques han de garantir sobretot les llibertats i els drets dels ciutadans, la igualtat d’oportunitats i una distribució equitativa de la riquesa.

    «Només hi ha dos llibres en la història de la filosofia política occidental que puguin fer ombra a Una teoria de la justícia: la República de Plató i el Leviatan de Hobbes»
    Gerald A. Cohen

    «Avui dia, els qui fan filosofia política han de treballar segons la teoria de Rawls o bé explicar per què no ho fan».
    Robert Nozick

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.