• LA MORT UNA AURORA

    ELISABETH KUBLER-ROSS LUCIERNAGA Ref. 9788487232367 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Les experiències científiques de la doctora Kübler-Ross permeten confirmar que la mort és un passatge cap a una altra forma de vida. Ens fa comprendre que l'experiència de la mort és gairebé idèntica a la del naixement, ja que es tracta de l'inici d'una altra existència, el pas a un nou estat de con...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Peso: 202 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,85 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-87232-36-7
    • Data d'edició : 01/02/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ELISABETH KUBLER-ROSS
    • Traductors : JOAN BASTE
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : ELISABETH KUBLER-ROSS
    Les experiències científiques de la doctora Kübler-Ross permeten confirmar que la mort és un passatge cap a una altra forma de vida. Ens fa comprendre que l'experiència de la mort és gairebé idèntica a la del naixement, ja que es tracta de l'inici d'una altra existència, el pas a un nou estat de consciència en què es continua experimentant, veient i sentint, comprenent i rient, i en el qual es té la possibilitat de continuar el creixement espiritual.Gràcies a ella sabem que una llum brilla al final, i que a mesura que ens aproximem a aquesta llum, més blanca, d'una claredat absoluta, ens sentim plens de l'amor més gran, indescriptible i incondicional que puguem imaginar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.