• LES PARELLES FELICES TENEN EL SEU SECRET

    GRACIA, CARLA COLUMNA Ref. 9788466410342 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    "Hi ha tres tipus de parelles al món -m'advertia la meva mare-: les que t'agafen pel canell i t'estrenyen fins a deixar-te sense pols, les que t'agafen pel braç amb compte de no embrutar-se gaire i les que et pregunten si les vols agafar de la mà amb força i caminar junts. La qüestió -deia- és saber...
    Dimensions: 230 x 150 x 230 cm Peso: 408 gr
    Ho demanem a l'editor
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1034-2
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : GRACIA, CARLA
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    "Hi ha tres tipus de parelles al món -m'advertia la meva mare-: les que t'agafen pel canell i t'estrenyen fins a deixar-te sense pols, les que t'agafen pel braç amb compte de no embrutar-se gaire i les que et pregunten si les vols agafar de la mà amb força i caminar junts. La qüestió -deia- és saber amb quina d'elles estàs, i, si fos necessari, tenir el coratge de canviar"."Agafar de la mà amb força i caminar junts" és el desig que tenim tots quan comencem una relació de parella. Però moltes vegades no és així i les coses s'enreden, ens ofeguem, ens sentim infeliços i desil·lusionats. Potser ho deixem estar, o potser no. En qualsevol cas, sabem que hi ha alguna cosa que es repeteix en la nostra vida, esquemes i errors que sembla que no canvien mai. I un dia ens demanem: on s'amaga el secret d'una parella feliç?Per a aquells que ja tenen parella, per als que somien de tenir-ne, per als que han llançat la tovallola o per als que tot just comencen, aquest llibre recorre cada amagatall del nostre interior per entendre i millorar la manera que tenim de triar i construir la nostra relació dia a dia. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.