• QUI ES JESUS DE NATZARET

    UNA TEOLOGIA PER UNIR CONEIXEMENT I VIDA

    JOSEP MARIA ROVIRA BELLOSO EDICIONS 62 Ref. 9788499300764 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    No voldria pas fer una vida de Jesús. Tampoc voldria fer un manual de cristologia acadèmica. Doncs, quina tercera via és possible? La que comença a obrir els ulls allà on els historiadors i exegetes acaben la seva tasca de presentar el «Jesús de la història». Voldria fer el camí que va dels fets con...
    Dimensions: 205 x 130 x 205 cm Peso: 350 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,96 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9930-076-4
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JOSEP MARIA ROVIRA BELLOSO
    • Nº de pàgines : 408
    • Col·lecció : LA BUTXACA
    No voldria pas fer una vida de Jesús. Tampoc voldria fer un manual de cristologia acadèmica. Doncs, quina tercera via és possible? La que comença a obrir els ulls allà on els historiadors i exegetes acaben la seva tasca de presentar el «Jesús de la història». Voldria fer el camí que va dels fets contingents d'aquesta història a la profunditat de la persona de Jesús; el camí de la narració verídica al misteri. D'aquí es deriven dos desitjos ben confessables. Voldria mostrar que la fe és un pas adient i lògic per als qui han començat el seu itinerari amb la mirada fixa en Jesús. Un pas coherent amb el coneixement de la història del profeta itinerant. Voldria, també, oferir una teologia que no fos tan sols un feix de conceptes per alimentar l'enteniment, sinó una teologia capaç d'unir el coneixement, l'afecte i l'acció: una teologia per a la vida humana!Josep M. Rovira Belloso 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.