• GR 92 NORD CATALUNYA SENDER DE LA MEDITERRANIA 1:50.000

    DE PORTBOU (ALT EMPORDÀ) A VALLVIDRERA (BARCELONA)

    XAVII MARGAIX GINER COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788490344729 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El GR 92 Nord és una travessa que s'estén des de Portbou fins a Vallvidrera, al llarg de 326 quilòmetres de recorregut. El llibre engloba les 18 etapes pròpies del GR, més altres quatre que, en total, sumen 76 quilòmetres més a l'itinerari. Entre les etapes que s'hi troben, hi ha la de Begur a Palam...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-472-9
    • Data d'edició : 01/06/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALA
    • Autors : XAVII MARGAIX GINER
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : SENDERS DE CATALUNYA
    • Nº de col·lecció : 4
    El GR 92 Nord és una travessa que s'estén des de Portbou fins a Vallvidrera, al llarg de 326 quilòmetres de recorregut. El llibre engloba les 18 etapes pròpies del GR, més altres quatre que, en total, sumen 76 quilòmetres més a l'itinerari. Entre les etapes que s'hi troben, hi ha la de Begur a Palamós, la de Tordera a Hortsavinyà, la de Montcada i Reixac a Vallvidrera o la de Lloret de Mar al pla de Gelpí. Cadascun dels recorreguts s'explica a tot detall, i s'afegeixen fotografies, mapes i altres curiositats interessants sobre la zona en concret. La característica principal d'aquest sender és que transcorre sempre al costat de la costa, tot resseguint els atractius de la ruta: el món de la pesca, l'arquitectura de la pedra seca al cap de Creus, els aiguamolls de l'Empordà, l'extracció de suro i l'aprofitament forestal o el món de la vinya i de la vitivinicultura.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.