• PORTA'T BE

    EL MÈTODE A MIDA PER COMPRENDRE I EDUCAR ELS TEUS FILLS

    MARIA LUISA FERREROS COLUMNA Ref. 9788466414296 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Els nens no neixen amb un manual d'instruccions sota el braç, i sovint els pares es troben amb una infinitat de situacions quotidianes de les quals és difícil sortir-ne airós. Només coneixen el no com a resposta, no deixen anar el xumet ni per casualitat, es barallen constantment entre germans, els ...
    Dimensions: 230 x 150 x 230 cm Peso: 390 gr
    Ho demanem a l'editor
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1429-6
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MARIA LUISA FERREROS
    • Nº de pàgines : 232
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    Els nens no neixen amb un manual d'instruccions sota el braç, i sovint els pares es troben amb una infinitat de situacions quotidianes de les quals és difícil sortir-ne airós. Només coneixen el no com a resposta, no deixen anar el xumet ni per casualitat, es barallen constantment entre germans, els horaris són caòtics, no hi ha manera que facin els deures, i els atabalats pares es demanen: per què no fan cas a la primera? Per què no hi ha manera que se'n vagin al llit? Per què només es porten bé quan són fora de casa? Per què s'enfaden amb tanta facilitat? Per què sembla que qui mana a la família siguin els nens i no els pares?Ser pares no és tan difícil si es té el manual adequat. En aquest llibre s'ofereixen solucions pràctiques a aquests conflictes diaris, unes respostes amb què s'obtenen uns resultats sorprenents, amb un percentatge d'èxit d'un noranta per cent en els casos en què s'han aplicat. El mètode educatiu de la doctora Ferrerós revela el camí definitiu per solucionar els conflictes quotidians del dia a dia, augmentar la seguretat, empatia i autoestima dels fills, i fa que se sentin feliços. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.