• SOM EL QUE MENGEM

    VICENS SAGRERA, BARTOMEU RBA LA MAGRANA Ref. 9788482646404 Altres productes del mateix autor
    El funcionament actual del dia a dia comporta dinar sovint fora de casa, tenir poc temps per cuinar en elssopars i moure's poc. En una paraula, comporta tenir uns hàbits que afavoreixen l'obesitat i, finalment, la diabetis.La dieta GI + GL (dels equivalents anglesos d'índex glucèmic i càrrega glucèm...
    Ancho: 140 cm Largo: 213 cm Peso: 290 gr
    Ho demanem a l'editor
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-8264-640-4
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : VICENS SAGRERA, BARTOMEU
    • Nº de pàgines : 256
    El funcionament actual del dia a dia comporta dinar sovint fora de casa, tenir poc temps per cuinar en els
    sopars i moure's poc. En una paraula, comporta tenir uns hàbits que afavoreixen l'obesitat i, finalment, la diabetis.
    La dieta GI + GL (dels equivalents anglesos d'índex glucèmic i càrrega glucèmica) està basada en el control acurat dels
    hidrats de carboni que ingerim. A Som el que mengem, trobareu una explicació clara i precisa de com s'utilitzen l'índex
    glucèmic, l'índex insulínic i la càrrega glucèmica, amb consideracions complementàries sobre el consum de greixos,
    proteïnes i alcohol i nocions mínimes útils sobre la composició dels aliments i el funcionament dels processos que
    intervenen en la seva assimilació, així com dels mecanismes de l'obesitat i la diabetis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto