La pell freda

19/01/2018
  • Alguns dels assistents al Club de lectura de La pell freda, d'Albert Sánchez Piñol, van celebrar haver llegit el llibre amb motiu del Club perquè no l'haurien triat per iniciativa pròpia.

    Són tants i tan interessants els temes desenvolupats en la novel·la que no vam parlar de l'acció, només del contingut. Gairebé tothom havia subratllat frases importants. Les vam llegir i comentar. Recordem:
    "Mai no som infinitament lluny d'aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d'aquells qui estimem". "Tots els ulls miren, pocs observen, molt pocs hi veuen".

    Vam estar d'acord quan parlàvem de la por, la solitud, la lluita per la supervivència, la guerra, l'esperança, el desig, la decadència, la vergonya, la ràbia, els instints animals...

    En canvi, no vam coincidir en si hi havia amor en la relació entre el protagonista i l'Aneris. La primera frase del llibre ja avisa que al final l'autor tanca un cercle però, hi ha la possibilitat d'obrir-lo?

m.teresa


4 comentaris

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto