• LA CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA

    JAUME FABREGA FARELL EDITORS Ref. 9788492811441 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92811-44-1
    • Data d'edició : 01/03/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JAUME FABREGA
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : REBOST I CUINA
    • Nº de col·lecció : 8
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.
    Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya.
    Aquest llibre aplega tota la saviesa d'aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d''anys de convivència i treball de camp –i de barca!– de l’autor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere.
    No solament és un receptari –amb les receptes perfectament explicades pas a pas–, sinó un valuós manual que ens informa de diversos aspectes –etnològics, socials, històrics, literaris– de la cuina i la cultura del peix de la Costa Brava.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.