• MI RECETARIO MASTERCHEF

    EQUIPO PSICOPEDAGÓGICO SANTILLANA EDICIONES GENERALES/ALTEA AGUILAR Ref. 9788403514133 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Olvídate de apuntar tus recetas en folios que se pierden, manchan y arrugan. O de tener carpetas con papeles por la casa y la cocina. Gracias al cuaderno Mi recetario MasterChef podrás tener recopiladas y ordenadas tus propias recetas. El cuaderno se divide en 5 apartados: verduras y sopas, pastas y...
    Dimensions: 215 x 170 x 16 cm Peso: 470 gr
    Descatalogat
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-03-51413-3
    • Data d'edició : 01/05/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : EQUIPO PSICOPEDAGÓGICO SANTILLANA EDICIONES GENERALES/ALTEA
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : FUERA DE COLECCION
    • Nº de col·lecció : 703010
    Olvídate de apuntar tus recetas en folios que se pierden, manchan y arrugan. O de tener carpetas con papeles por la casa y la cocina. Gracias al cuaderno Mi recetario MasterChef podrás tener recopiladas y ordenadas tus propias recetas. El cuaderno se divide en 5 apartados: verduras y sopas, pastas y masas, carnes y aves, pescados y mariscos y postres, para que te sea más fácil encontrar la receta que buscas. Además, lleva una cómoda cinta separadora para poder marcar las recetas mientras se está cocinando.

    Todo MasterChef que se precie tiene un cuaderno en el que anotar todas sus recetas maestras y sus trucos de cocina. Este cuaderno facilita la tarea de guardar esas recetas en un recetario propio gracias a su diseño de interiores especialmente pensado para ello. Todo con la estética MasterChef.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.