• QUE RICO

    TODO LO QUE HAY QUE SABER SOBRE LA COMIDA

    SABINE JAEGER & HERMANN SCHULZ SIRUELA Ref. 9788416396009 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «Fascinante libro sobre la historia de la comida, con anécdotas de todo el mundo.» Westdeutsche ZeitungUn libro fundamental para que jóvenes y adultos conozcamos mejor lo que comemos.¿Por qué es peligroso el sobrepeso? ¿Debemos creer todo lo que nos dicen en los anuncios? ¿Cuántas ­cla­ses de manzan...
    Ancho: 160 cm Largo: 240 cm Peso: 394 gr
    Ho demanem a l'editor
    16,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-16396-00-9
    • Data d'edició : 01/02/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Autors : SABINE JAEGER & HERMANN SCHULZ
    • Traductors : CONDOR, MARÍA
    • Ilustradors : MÜHLE, JÖRG
    • Nº de pàgines : 180
    • Col·lecció : LAS TRES EDADES / NOS GUSTA SABER
    • Nº de col·lecció : 17
    «Fascinante libro sobre la historia de la comida, con anécdotas de todo el mundo.»

    Westdeutsche Zeitung



    Un libro fundamental para que jóvenes y adultos conozcamos mejor lo que comemos.



    ¿Por qué es peligroso el sobrepeso? ¿Debemos creer todo lo que nos dicen en los anuncios? ¿Cuántas ­cla­ses de manzanas hay? ¿Por qué son pequeños los pigmeos? ¿Por qué cada trozo de pan es ­también po­lí­tica? El hambre en el mundo, los alimentos trans­­­gé­nicos, el comercio justo, la importancia de cocinar en casa o el cambio de hábitos alimenticios son temas que se tratan en este libro. Incluye, además, un breve diccionario de ­ali­men­tos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.