• CUINA DE DIVENDRES

    LES RECEPTES DE PEP NOGUE

    NOGUE, PEP COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788490343128 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat comparti...
    Ancho: 155 cm Largo: 160 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-312-8
    • Data d'edició : 01/04/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALA
    • Autors : NOGUE, PEP
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : ESCUDELLA
    • Nº de col·lecció : 5
    El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat compartint amb l'Espartac Peran i tota la colla del programa Divendres, de TV3, que es fa cada tarda, de dilluns a divendres. S'ho passen bé i això es nota. Aprenen un fotimer de coses a cada poble on van. La cuina de cada indret i els aliments que hi troben són importants per conèixer cada dia més el nostre patrimoni, però encara ho és més aprendre-ho de la veu, les mans, les rialles i les mirades de les persones que s'hi van trobant. Descobriu tota la saviesa que ens regala aquesta bona gent. Que us vagi de gust!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.