• DOLCES SENSASIONS

    LES MILLORS RECEPTES DE L'ESPECIALISTA EN POSTRES D'EL CELLER DE CAN ROCA

    JORDI ROCA ARA LLIBRES S.C.C.L Ref. 9788496767430 Altres productes del mateix autor
    Redefinir el sabor del berenar infantil, sublimar el més humil dels pijames, elaborar sensacions balsàmiques i reparadores, construir postres amb flors i colors. Tot això i molt més, ho descobrireu amb aquest espectacular receptari dolç de la mà d'en Jordi Roca, amarat del rigor i els consells dels ...
    Ancho: 225 cm Largo: 225 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    29,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96767-43-0
    • Data d'edició : 01/11/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JORDI ROCA
    • Nº de pàgines : 112
    Redefinir el sabor del berenar infantil, sublimar el més humil dels pijames, elaborar sensacions balsàmiques i reparadores, construir postres amb flors i colors. Tot això i molt més, ho descobrireu amb aquest espectacular receptari dolç de la mà d'en Jordi Roca, amarat del rigor i els consells dels seus germans Joan i Josep d'El Celler de Can Roca. Com diu Josep Sucarrats, director de Descobrir cuina: «Us oferim quaranta-dos acudits llaminers només aptes per a àpats aguts, enginyosos i originals.»

    Jordi Roca (Girona, 1978) es va graduar a l'Escola d'Hostaleria de Girona. Ha rebut diversos premis, el 2003 va ser guardonat amb el premi al «mejor pastelero del año» concebut per la guia Lo mejor de la gastronomía española. Actualment és el cap de postres del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.